Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Ympäristö

17.5.2019 13.11 KHO muutti Kokkolan Pirttinevan turvetuotannon ympäristöluvan kahta lupamääräystä

KHO muutti Kokkolan Pirttinevan turvetuotannon ympäristöluvan kahta lupamääräystä

Lupamääräyksen 2 uusi neljäs kappale kuuluu seuraavasti:
"Luvan saajan on huolehdittava, ettei turvetuotantoalueen jätevesipäästöistä aiheudu merkittävää pH-arvon alentumista vastaanottavassa vesistössä. Luvan saajan on ennen toiminnan aloittamista esitettävä suunnitelma Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselle niistä menettelyistä ja toimista, joihin luvansaajan on ryhdyttävä eri olosuhteissa ja jätevesipäästön pH-arvon alittaessa 5,5."
Lupamääräyksen 14 uusi toinen kappale kuuluu seuraavasti:
"Luvansaajan on sen lisäksi, mitä aluehallintoviraston päätöksen liitteessä 3 olevassa suunnitelmassa on todettu, tarkkailtava tuotantoalueen purkuvesien pH-arvoa jatkuvatoimisesti ympäri vuoden. Suunnitelma tämän tarkkailun toteuttamisesta on esitettävä Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselle ennen toiminnan aloittamista."
Valitukset hylättiin muilta osin.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.