Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

3.5.2019 10.26 KKO ei myöntänyt valituslupia Jalasjärven aikuiskoulutuskeskuksen toimintaan liittyvissä törkeissä avustuspetosjutuissa

Korkein oikeus on hylännyt neljän hakijan valituslupahakemukset jutussa, joka koski Jalasjärven aikuiskoulutuskeskuksen (JAKK) toimintaan liittyviä törkeitä avustuspetoksia ja törkeää virka-aseman väärinkäyttämistä. Hovioikeuden tuomio jäi näin olleen voimaan. Asiassa oli kysymys JAKK:ssa valtionosuusrahoitteisena oppisopimuskoulutuksena järjestetystä taloushallinnon ja logistiikan perustutkintokoulutuksista, jotka eivät tosiasiassa täyttäneet tutkinnon perusteiden ja työssäoppimisen vaatimuksia. Jalasjärven kunnalta perittiin myöhemmin takaisin yli 30 miljoonaa euroa väärien tietojen perusteella myönnettyä valtionosuusrahoitusta.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.