Edilexissä on huoltokatko maanantaina 19.8.2019. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.00 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Kuuluu aihealueisiin Rikos- ja prosessioikeus, Julkisoikeus

26.4.2019 12.30 Suomen Euroopan neuvoston puheenjohtajuuskauden liikuntasektorin päätapahtuma 29.–30.4.2019 osin myös verkossa – Miten vähennetään naisiin ja lapsiin kohdistuvia seksuaalista väkivaltaa liikunnassa ja urheilussa?

Suomen Euroopan neuvoston puheenjohtajuuskauden liikuntasektorin päätapahtuma 29.–30.4.2019 osin myös verkossa – Miten vähennetään naisiin ja lapsiin kohdistuvia seksuaalista väkivaltaa liikunnassa ja urheilussa?

Liikunnassa ja urheilussa on viime vuosina paljastunut lukuisia naisiin ja lapsiin kohdistuneita seksuaalisen väkivallan tapauksia. Viranomaiset, urheiluliike ja tutkijat etsivät yhdessä ratkaisua ongelmaan asiantuntijakonferenssissa 29. - 30. huhtikuuta 2019. Konferenssi Sexual Violence against Women and Children in Sports on Suomen Euroopan neuvoston puheenjohtajuuskauden liikuntasektorin päätapahtuma. Konferenssin ensimmäisen päivän osuutta voi seurata verkkolähetyksenä.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.