Edilexissä on huoltokatko maanantaina 19.8.2019. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.00 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Yritystoiminta, Julkisoikeus

26.4.2019 15.00 Etelä-Suomen aluehallintovirasto neuvoo, ohjaa ja valvoo saavutettavuusdirektiivin ja digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain noudattamisessa

Etelä-Suomen aluehallintovirasto neuvoo, ohjaa ja valvoo saavutettavuusdirektiivin ja digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain noudattamisessa

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on parhaillaan käynnistämässä verkkopalvelujen saavutettavuusvaatimusten neuvonta-, ohjaus- ja valvontatoimintaansa. Etelä-Suomen aluehallintoviraston tehtäviä saavutettavuuden osalta ovat lain vaatimusten yleinen neuvonta, ohjaus, valvonta ja raportointi EU:lle. AVI tulee tarjoamaan tietoa ja yleisiä neuvoja siitä, miten saavutettavuutta voi parantaa kokonaisuutena ja kaikissa verkkopalvelun suunnittelun, hankinnan ja toteutuksen vaiheissa. Lisäksi AVI ohjeistaa lain ja direktiivin saavutettavuusvaatimuksissa muun muassa tarjoamalla saavutettavuusselosteen mallin ja yleisiä ohjeita vaatimusten toteuttamisesta. Saavutettavuuden valvonta alkaa EU:n säädösten mukaisesti vuonna 2020 ja kohdistuu pääasiassa julkisen sektorin verkkosivustoihin, jotka ovat lakiesityksen mukaisesti saavutettavuusvaatimusten piirissä.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.