Edilexissä on huoltokatko maanantaina 19.8.2019. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.00 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Kuuluu aihealueisiin Ympäristö, Rikos- ja prosessioikeus

26.4.2019 10.00 27 petosta 4 kk:n aikana - rangaistukseksi 6 kk ehdoton vankeusrangaistus

27 petosta 4 kk:n aikana - rangaistukseksi 6 kk ehdoton vankeusrangaistus

Petosteoissa oli ollut kyse menettelystä, jossa vastaaja oli laatinut myynti-ilmoituksia verkkopalveluun salaten sen, ettei hänellä ollut ollut aikomustakaan lähettää ilmoitusten kohteena olleita tavaroita ostajille saatuaan niistä maksun. Asianomistajille aiheutuneet vahingot olivat olleet 10-60 euron suuruusluokkaa. Vastaajalle rangaistusta nyt kysymyksessä olevista rikoksista määrättäessä oli otettu huomioon rangaistusta alentavana tai lieventävänä KO:n lainvoimainen tuomio 8.10.2018. Vastaaja vaati HO:ssa, että rangaistus lievennetään ehdolliseksi vankeudeksi tai yhdyskuntapalveluksi. HO ei myöntänyt jatkokäsittelylupaa. KO:n ratkaisu jäi pysyväksi. (Vailla lainvoimaa 26.4.2019)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.