Edilexissä on huoltokatko maanantaina 19.8.2019. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.00 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Yritystoiminta

25.4.2019 15.00 KKV Uutiskirje 2/2019: Markkinoiden avaamisen ja sääntelyn vaikutukset yritysten ja kuluttajien toimintaan on syytä analysoida jatkossa huolellisemmin

KKV Uutiskirje 2/2019: Markkinoiden avaamisen ja sääntelyn vaikutukset yritysten ja kuluttajien toimintaan on syytä analysoida jatkossa huolellisemmin

Kilpailu- ja kuluttajapolitiikkaan tehtävät lisäsatsaukset parantavat Suomen kilpailukykyä ja hyvinvointia, kirjoittaa pääjohtaja Kirsi Leivo KKV Uutiskirjeessä ja linjaa viraston keskeisiä toiveita tulevalle hallituskaudelle.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.