Edilexissä on huoltokatko maanantaina 19.8.2019. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.00 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Kuuluu aihealueisiin Yritystoiminta, Ympäristö, Julkisoikeus

23.4.2019 14.14 Hallinto-oikeuden ratkaisu teollisuustonttien hinnoittelusta

Hallinto-oikeuden ratkaisu teollisuustonttien hinnoittelusta

Kaupunginvaltuusto oli valituksenalaisella päätöksellä päättänyt teollisuustonttien hinnoittelusta tietyllä alueella. Valtuuston päätös ei kohdistunut tiettyyn yritykseen eikä päätöksellä siten suosittu jotakin yritystä tai tuotannonalaa. Valituksenalaista päätöstä tehtäessä ei siten ollut tarvetta selvittää Euroopan unionin valtiontukimääräysten ja -säännösten soveltumista asiassa. Kaupunginvaltuuston päätös ei näin ollen ollut valituksessa esitetyistä syistä syntynyt virheellisessä järjestyksessä. (Vailla lainvoimaa 23.4.2019)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.