Edilexissä on huoltokatko maanantaina 19.8.2019. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.00 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Kuuluu aihealueisiin Rikos- ja prosessioikeus

17.4.2019 14.46 Naista kasvoihin lusikalla lyönyt mies tuomittiin pahoinpitelystä 30 päiväsakon rangaistukseen ja korvamaan kivusta, särystä ja muusta tilapäisestä haitasta 500 euroa

Mies vaati HO:ssa, että syyte pahoinpitelystä hylätään ja että hänen syykseen luetaan enintään lievä pahoinpitely ja että rangaistusta tämän vuoksi ja joka tapauksessa alennetaan. Syyttäjä vaati, että miehelle tuomittu sakkorangaistus kovennetaan ehdolliseksi vankeusrangaistukseksi. Koska valittajalle ei myönnetty jatkokäsittelylupaa, vastavalitus raukesi. (Vailla lainvoimaa 17.4.2019)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.