Edilexissä on huoltokatko maanantaina 19.8.2019. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.00 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Kuuluu aihealueisiin Verotus

17.4.2019 11.00 (päivitetty 15.5.2019 6.07) Kansainvälisten veroriitojen ratkaisumenettelystä annettu laki tulee direktiivin mukaisesti voimaan 30. kesäkuuta

Kansainvälisten veroriitojen ratkaisumenettelystä annettu laki tulee direktiivin mukaisesti voimaan 30. kesäkuuta

Tasavallan Presidentti on vahvistanut lain kansainvälisten veroriitojen ratkaisumenettelystä, lain verotusmenettelystä annetun lain 89 §:n 3-5 momentin kumoamisesta ja lain rajoitetusti verovelvollisen tulon verottamisesta annetun lain 22 §:n muuttamisesta ja määräännyt lait tulemaan voimaan 30. kesäkuuta 2019, jolloin EU-direktiivi on saatettava kansallisesti voimaan. Direktiivi edellyttää, että sitä sovelletaan hakemuksiin, jotka on toimitettu 1. heinäkuuta 2019 ja jotka koskevat 1. tammikuuta 2018 tai sen jälkeen alkaneita verovuosia.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.