Edilexissä on huoltokatko maanantaina 19.8.2019. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.00 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus

15.4.2019 14.30 Lausuntotiivistelmä lunastuslain arvonleikkaussäännösten poistamisen vaikutuksista

Lausuntotiivistelmä lunastuslain arvonleikkaussäännösten poistamisen vaikutuksista

Oikeusministeriö vastaanotti yhteensä 29 lausuntoa arvonleikkaussäännösten poistamisen vaikutuksista laaditusta selvityksestä. Lausunnonantajien näkemykset jakautuvat sen suhteen tulisiko lunastuslain arvonleikkaussäännökset kumota. Osa ministeriöistä sekä elinkeinoelämää että maanomistajia edustavat tahot kannattavat arvonleikkaussäännösten kumoamista. Kunnat pääasiassa vastustavat arvonleikkaussäännösten kumoamista. Osa lausunnonantajista ei ota kantaa arvonleikkaussäännösten kumoamista koskevaan kysymykseen, vaan pitää sitä lähinnä poliittisena arvovalintakysymyksenä.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.