Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Kuuluu aihealueisiin Yritystoiminta

21.3.2019 12.00 Markkinaoikeus arvioi tavaramerkin VALLILAN PAAHTIMO rekisteröinnin edellytyksiä – asia palautettiin osittain PRH:lle

Markkinaoikeus arvioi tavaramerkin VALLILAN PAAHTIMO rekisteröinnin edellytyksiä – asia palautettiin osittain PRH:lle

Tavaramerkin VALLILAN PAAHTIMO rekisteröintiä koskevaa hakemusta ei olisi tullut hylätä tavaramerkin erottamiskyvyn puuttumisen perusteella kaikkien luokan 30 tavaroiden osalta. Patentti- ja rekisterihallituksen päätös oli tämän vuoksi kumottava siltä osin kuin se koskee luokan 30 tavaroita ja asia palautettava Patentti- ja rekisterihallitukselle, jonka tulee käsitellä asia uudelleen ja yhtiön kuulemisen jälkeen ratkaista tavarakohtaisesti, minkä tavaroiden osalta tavaramerkkiä ei ole perusteita pitää erottamiskyvyttömänä vaan se on rekisteröitävä. Luokan 35 palvelujen "elintarvikkeiden vähittäismyynti" osalta valitus oli hylättävä. (Vailla lainvoimaa 21.3.2019)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.