Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Yritystoiminta

1.3.2019 13.20 (päivitetty 27.4.2020 9.21) Hallinto-oikeus: Koncarin on tehtävä julkinen ostotarjous Afarak Group Oyj:n osakkeista

Hallinto-oikeus: Koncarin on tehtävä julkinen ostotarjous Afarak Group Oyj:n osakkeista

Helsingin hallinto-oikeus on tänään (1.3.) antamallaan ratkaisulla hylännyt Danko Koncarin vaatimuksen kumota Finanssivalvonnan päätös, jolla Koncar oli sakon uhalla velvoitettu tekemään julkinen ostotarjous Afarak Group Oyj:n osakkeista. Finanssivalvonta oli velvoittanut Koncarin julkistamaan vuoden 1989 arvopaperimarkkinalain (kumottu 1.1.2013) 6 luvun 10 §:n mukaisen pakollisen ostotarjouksen Afarak Group Oyj:n osakkeista ja yhtiön liikkeeseen laskemista sen osakkeisiin oikeuttavista arvopapereista, aloittamaan ostotarjousmenettelyn sekä toteuttamaan ostotarjouksen. Velvoitteiden tehosteiksi Finanssivalvonta oli asettanut juoksevan uhkasakon, jonka peruserä oli kunkin velvoitteen osalta 40 000 000 euroa ja lisäerä 10 000 000 euroa jokaista sellaista täyttä kuukautta kohti, jona velvoitteita ei ollut noudatettu. (Lainvoimainen: KHO ei myöntänyt valituslupaa)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.