Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Yritystoiminta

25.2.2019 10.10 Verkko-ostaminen: Komissio ja kuluttajansuojaviranomaiset vaativat selkeitä tietoja hinnoista ja alennuksista

Eri puolella EU:ta tarkastetuista verkkokauppasivustoista useilla annetaan kuluttajille epäselvää tietoa hinnoista ja alennuksista. Euroopan komissio ja kansalliset kuluttajansuojaviranomaiset julkaisivat 22. helmikuuta tulokset EU:n laajuisesta 560 verkkokauppasivuston tarkastuksesta. Tarkastelluilla sivustoilla tarjotaan monenlaisia tavaroita, palveluja ja digitaalista sisältöä, kuten vaatteita, jalkineita, tietokoneohjelmia tai pääsylippuja. Näistä sivustoista noin 60 prosentilla ilmeni EU:n kuluttajansuojasääntöjen noudattamiseen liittyviä sääntöjenvastaisuuksia, jotka koskivat pääasiassa hintojen ja erikoistarjousten esittämistapaa.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.