Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Yritystoiminta, Rikos- ja prosessioikeus

13.2.2019 12.14 Lainvalvontaviranomaisten pääsy rahoitustietoihin: neuvoston puheenjohtajamaa ja Euroopan parlamentti alustavaan sopuun

Lainvalvontaviranomaisten pääsy rahoitustietoihin: neuvoston puheenjohtajamaa ja Euroopan parlamentti alustavaan sopuun

EU tehostaa lainvalvontaviranomaisten kapasiteettia torjua terrorismia ja vakavaa rikollisuutta parantamalla viranomaisten pääsyä rahoitustietoihin. Neuvoston puheenjohtajamaan ja Euroopan parlamentin edustajat pääsivät 12. helmikuuta alustavaan yhteisymmärrykseen direktiivistä, jossa vahvistetaan säännöt, joilla helpotetaan rahoitus- ja muiden tietojen käyttöä tiettyjen rikosten ennalta estämistä, paljastamista, tutkimista tai niihin liittyviä syytetoimia varten. Alustava yhteisymmärrys esitetään nyt EU-suurlähettiläille vahvistettavaksi neuvoston puolesta.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.