Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Yritystoiminta, Rikos- ja prosessioikeus

25.1.2019 7.33 Markkinaoikeus äänesti tekijänoikeusasiassa: 100 euron hyvitys ja 23.060 euron oikeudenkäyntikulukorvaus vastapuolelle

Markkinaoikeus äänesti tekijänoikeusasiassa: 100 euron hyvitys ja 23.060 euron oikeudenkäyntikulukorvaus vastapuolelle

Markkinaoikeus katsoi, että vastaajalla oli riidattomasti ollut käytössään BitTorrent-ohjelma ja hän oli kertomansa mukaan käyttänyt pöytätietokonettaan juuri ennen matkalleen lähtöä. Markkinaoikeus katsoi erityisesti nämä seikat ja lisäksi ratkaisussa selostettu muu näyttö sekä siitä tehdyt johtopäätökset huomioon ottaen, että Crystalis esitti asiassa riittävän uskottavan näytön siitä, että vastaaja oli saattanut vertaisverkossa yleisön saataviin televisiosarjan Black Sails kolmannen kauden jaksoja neljä ja viisi. Markkinaoikeus velvoitti A:n suorittamaan Crystalis Entertainment UG:lle tekijänoikeuslain 57 §:n 1 momentin mukaista hyvitystä 100 euroa viivästyskorkoineen. Markkinaoikeus velvoitti A:n korvaamaan Crystalis Entertainment UG:n oikeudenkäyntikulut 23.060 eurolla viivästyskorkoineen. (Ään. 2 - 2. Vailla lainvoimaa 25.1.2019)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.