Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Yritystoiminta

23.1.2019 10.30 VTV: Cleantech-hankintojen lisääminen vaatii kansallisia tavoitteita sekä valtion ja kuntien yhteistyötä

VTV: Cleantech-hankintojen lisääminen vaatii kansallisia tavoitteita sekä valtion ja kuntien yhteistyötä

Hallituksen tavoitteena on ollut tehdä Suomesta cleantechin edelläkävijä. Toistaiseksi cleantechille asettuja politiikkatavoitteita ei ole saavutettu. Hallitusohjelmassa on ollut mukana tavoite tehdä Suomesta bio- ja kiertotalouden sekä cleantechin edelläkävijä. Tavoitetta voidaan edistää julkisten hankintojen avulla luomalla markkinoita ympäristöystävällisille puhtaan teknologian ratkaisuille. Valtiontalouden tarkastusviraston havaintojen mukaan merkittäviä markkinoita ei kuitenkaan toistaiseksi ole pystytty luomaan, eikä hallitusohjelmassa asettuja tavoitteita ole saavutettu.        

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.