Edilexissä on huoltokatko torstaina 17.6.2021. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.00 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Yritystoiminta, Julkisoikeus

9.11.2018 14.00 EU vahvistaa julkisen sektorin hallussa olevien tietojen jakamista - neuvoston kanta vahvistettu

EU vahvistaa julkisen sektorin hallussa olevien tietojen jakamista - neuvoston kanta vahvistettu

EU helpottaa julkisen sektorin hallussa olevien tietojen uudelleenkäyttöä. Jäsenmaiden suurlähettiläät sopivat 7. marraskuuta neuvoston neuvottelukannasta uudistuksiin, jotka ovat osa laajempia EU:n pyrkimyksiä lisätä tietojen toimittamista talouden tukemiseksi ja sen varmistamiseksi, että tietoja käytetään enemmän kaikkien hyväksi. Uudet säännöt kannustavat uusien datapohjaisten palvelujen ja teknologioiden, kuten tekoälyn, kehittämiseen ja käyttöönottoon. Ne ovat myös merkittävä askel avoimen datan asettamiseksi laajemmalti saataville EU:ssa.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.