Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Julkisoikeus

1.11.2018 10.45 KHO:n lyhyt ratkaisuseloste: Valtiovarainministeriön päätös selvitysryhmän asettamisesta kunnalle ei ollut valituskelpoinen päätös

Korkeimman hallinto-oikeuden 1.11.2018 antamassa lyhyessä ratkaisuselosteessa on kysymys siitä, muodostiko valtiovarainministeriön päätös asettaa Kittilän kunnan hallintoa selvittämään kuntalain 109 b §:ssä tarkoitettu selvitysryhmä valituskelpoisen päätöksen. Korkein hallinto-oikeus katsoi samoin kuin hallinto-oikeus, että valtionvarainministeriön päätöstä selvitysryhmän asettamisesta ei ollut pidettävä hallintolainkäyttölain 5 §:n 1 momentissa tarkoitettuna valituskelpoisena päätöksenä, jolla asia oli ratkaistu. Valitus hallinto-oikeuden päätöksestä, jolla valitus oli jätetty tutkimatta, hylättiin.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.