Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Yritystoiminta

10.10.2018 14.15 FINE Vakuutus- ja rahoitusneuvonnan selvitys ikäihmisten pankkipalveluista: Kohtaako digipalvelu käyttäjän?

FINE Vakuutus- ja rahoitusneuvonnan selvitys ikäihmisten pankkipalveluista: Kohtaako digipalvelu käyttäjän?

Kaikki pankit tarjoavat yleistä neuvontaa sekä neuvontaa digitaalisten pankkipalveluiden käyttöön puhelimitse ja henkilökohtaisesti konttoreissa. Osa tarjoaa neuvontaa myös asiakkaan kotona tai erilaisissa tilaisuuksissa. Monilla pankeilla on myös tarjolla ikäihmisille suunnattuja verkkosivuja, video-ohjeita sekä kirjallisia ohjeita. Lisäksi on selkokielisiä tai muutoin helppokäyttöisiä osioita tunnuslukusovelluksesta tai verkkopankista sekä testiympäristöjä, joissa voi harjoitella verkko- tai mobiilipankin käyttöä, selviää FINEn selvityksestä.

Koko dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.