Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Työ- ja sosiaalioikeus

9.10.2018 8.00 Työpaikkojen kemikaaliturvallisuus tehovalvonnassa - kemialliset tekijät työpaikoilla -tilaisuuden aineisto julkaistu

Työpaikkojen kemikaaliturvallisuus tehovalvonnassa - kemialliset tekijät työpaikoilla -tilaisuuden aineisto julkaistu

Työsuojeluviranomainen tekee tämän viikon ajan kemikaaliturvallisuuden tehovalvontaa teollisuuden työpaikoilla sekä auto- ja moottoripyöräkorjaamoissa eri puolella Suomea. Viikon aikana (8.-12.10.2018) tehdään noin 350 tarkastusta lähes 50 tarkastajan voimin. Länsi- ja Sisä-Suomen AVI:n työsuojelun vastuualueen työsuojelulautakunta järjesti 4.10.2018 Jyväskylässä Kemialliset tekijät työpaikoilla -tilaisuuden. Tapahtuma oli tarkoitettu työpaikkojen johdolle, esimiehille, työsuojelupäälliköille, työsuojeluvaltuutetuille ja työterveyshuollon edustajille. Tilaisuuden aineisto on nyt saatavilla pdf-tiedostoina.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.