Edilexissä on huoltokatko torstaina 25.4.2024. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.30 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Työ- ja sosiaalioikeus

5.9.2018 11.55 Vierashuoneessa asianajaja Timo Jarmas: Työlainsäädännön monitulkintaiset käsitteet

Vierashuoneessa asianajaja Timo Jarmas: Työlainsäädännön monitulkintaiset käsitteet

Käsitteet ovat olennainen osa lainsäädäntöä ja oikeustiedettä. Niiden tehtävänä on viestin välittäminen ytimekkäästi ja selkeästi toiselle osapuolelle. Samat käsitteet voivat tosin esiintyä useissa eri yhteyksissä ja saada eri tarkoituksen riippuen kontekstista, jossa niihin viitataan. Tällainen käyttöyhteydestä riippuva tarkoitus voi aiheuttaa hämmennystä ja tuottaa vääriä tulkintoja. Näin ollen on syytä tarkentaa tiettyjen työlainsäädäntöön liittyvien käsitteiden sisältöä, kirjoittaa asianajaja Timo Jarmas Edilexin Vierashuoneessa.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.