Edilexissä on huoltokatko torstaina 25.4.2024. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.30 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Yritystoiminta

31.8.2018 12.15 Työryhmä selvittämään kotitalouksien velkaantumisen rajoittamista

Työryhmä selvittämään kotitalouksien velkaantumisen rajoittamista

VM:n työryhmä ryhtyy selvittämään, miten kotitalouksien velkaantumista voitaisiin hillitä. Selvitystyön taustalla on muun muassa suurten taloyhtiölainojen yleistyminen. Työryhmä toimikausi alkaa 1. syyskuuta ja päättyy 31. maaliskuuta 2019. Muualla maailmassa viranomaiset ovat puuttuneet liialliseen velkaantumiseen esimerkiksi niin, että yksittäinen velallinen voi saada vain tietyn määrän lainaa. Jotkut maat rajoittavat lainan koon tai sen hoitokustannusten suhdetta lainanottajan tuloihin. Muita keinoja ovat lainojen lyhennysvelvoite ja takaisinmaksuajan enimmäispituuden rajoitus.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.