Edilexissä on huoltokatko torstaina 25.4.2024. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.30 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

20.8.2018 13.43 (päivitetty 14.44) Tasa-arvolaki kieltää yksiselitteisesti työntekijän syrjinnän raskauden tai perhetilanteen perusteella - esimerkkejä tasa-arvovaltuutetulle vuonna 2017 tulleista raskaus- ja perhevapaasyrjintää koskevista yhteydenotoista

Tasa-arvolaki kieltää yksiselitteisesti työntekijän syrjinnän raskauden tai perhetilanteen perusteella - esimerkkejä tasa-arvovaltuutetulle vuonna 2017 tulleista raskaus- ja perhevapaasyrjintää koskevista yhteydenotoista

Kiellosta huolimatta raskaus- ja perhevapaasyrjintä on vuosikymmeniä jatkunut työelämän tasa-arvo-ongelma, joka vaikuttaa monin eri tavoin naisten urasuunnitelmiin, perhevapaiden tasapuoliseen hyödyntämiseen sekä nuorten aikuisten ajatuksiin perheen perustamisesta. Raskaus- ja perhevapaasyrjintää esiintyy lähes kaikilla aloilla, ja kaikilla sektoreilla on edelleen tavallista, että tieto työntekijän raskaudesta vaikuttaa työsuhteeseen.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.