Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Yritystoiminta

18.7.2018 9.27 EU:n kuluttajaviranomaisten ja Volkswagenin "dieselgate-neuvottelut" päättyivät – korjausten edistyminen Suomessa viranomaisten seurannassa

EU:n kuluttajaviranomaisten ja Volkswagenin

EU:n kuluttajansuojalainsäädännön valvonnasta vastaavien viranomaisten CPC-verkosto on Hollannin johdolla saanut päätökseen Volkswagenin niin sanottua dieselgatea koskevan valvontakokonaisuuden. Valvonta koski Volkswagen-, Audi-, Seat- ja Skoda-ajoneuvoja, jotka oli varustettu auton hiilidioksidipäästöjä manipuloivalla EA189 Europe 5 -dieselmoottorilla. Volkswagenin kanssa neuvoteltiin autojen korjauksista ja niiden etenemisestä sekä Volkswagenin antaman Trust Building Measure -takuun ehdoista sekä siitä, kuinka asiasta informoidaan autonomistajia.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.