Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Yritystoiminta

25.4.2018 7.00 Viestinnän eettinen neuvottelukunta: Toimeksiantajan rooli ja haastateltavan oikeudet maksetuissa sisällöissä

Viestinnän eettinen neuvottelukunta: Toimeksiantajan rooli ja haastateltavan oikeudet maksetuissa sisällöissä

Viestinnän eettisten ohjeiden mukaan viestinnän ammattilainen tuo selkeästi esiin työnantajansa tai toimeksiantajansa osuuden sitä koskevan viestin tai julkaisun sisältöön. Työn- tai toimeksiantajan rooli tilaajana tai tuottajana on aina selkeästi tuotava esille, kun sen tuottamia tai tilaamia sisältöjä julkaistaan missä tahansa mediassa. Tilaaja tai tuottaja on merkittävä mediasisällön alkuun tai yhteyteen niin, että se tulee heti ja vaivatta yleisön tietoon. Erillistä merkintää ei kuitenkaan tarvita roolin ollessa asiayhteyden vuoksi ilmeinen, esimerkiksi yrityksen omilla verkkosivuilla tai asiakaslehdessä julkaistaessa.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.