Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Työ- ja sosiaalioikeus, Rikos- ja prosessioikeus

19.4.2018 13.30 Hovioikeus palautti puutteellisesti perustellun työsuhteen purkamista koskevan tuomion osittain käräjäoikeuteen

KO:n tuomion perustelut olivat puutteelliset siltä osin kuin se oli jättänyt lausumatta lomapäiväkorvausta ja lomarahaa koskevasta vaatimuskohdasta. Kyseinen vaatimuskohta muodostaa itsenäisen kokonaisuuden, jonka arviointiin ei vaikuta se, onko työsuhde purettu oikeudettomasti. Tässä tapauksessa palautusperuste liittyi ainoastaan vaatimuskohtaan 1, jonka käsittely ei ole riippuvainen siitä, miten vaatimuskohta 2 ratkaistaan. HO katsoi tarkoituksenmukaiseksi, että asia palautetaan KO:een uudelleen käsiteltäväksi vaatimuskohdan 1 osalta ja että vaatimuskohta 2 käsitellään suoraan HO:ssa ja ratkaistaan erikseen. Asianosaiset olivat ilmoittaneet suostuvansa tähän. (Vailla lainvoimaa 19.4.2018)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.