Edilexissä on huoltokatko keskiviikkona 8.12.2021. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.00 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilexissä tehdään teknisiä huoltotöitä tiistaina 7.12.2021 klo 21.00 alkaen. Palvelun hakutoiminnot ovat pois käytöstä 8.12.2021 n. klo 02.00 asti. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Yritystoiminta

6.4.2018 9.00 (päivitetty 13.4.2018 11.27) Markkinaoikeus kielsi pikaluottoyhtiö IPF Digital Finland Oy:n kohtuuttomat ja lainvastaiset luottoehdot

Markkinaoikeus kielsi pikaluottoyhtiö IPF Digital Finland Oy:n kohtuuttomat ja lainvastaiset luottoehdot

Kuluttaja-asiamies vei maaliskuussa 2017 pikaluottoyhtiö IPF Digital Finland Oy:n markkinaoikeuteen ja vaati tälle kieltoa kohtuuttomista ja lainvastaisista luottoehdoista. Yhtiö oli tarjonnut kuluttajille Credit24 Joustolimiitti -luottotuotetta. Yhtiö ei sisällyttänyt nostopalkkiota luottokustannuksiin todellista vuosikorkoa laskettaessa ja antoi näin kuluttajille virheellisen kuvan luoton kustannuksista, mikä myös vääristi eri kuluttajaluottojen välistä vertailtavuutta. Markkinaoikeus kielsi 5.4.2018 antamassaan päätöksessä kuluttaja-asiamiehen vaatimusten mukaisesti IPF Digital Finland Oy:tä jatkamasta tai uudistamasta menettelyä.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.