Edilexissä on huoltokatko torstaina 25.4.2024. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.30 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Rikos- ja prosessioikeus

5.4.2018 14.17 Matkatoimisto Paromcamps Oy konkurssiin – korvauksenhakuohjeet kuluttajille

Matkatoimisto Paromcamps Oy konkurssiin – korvauksenhakuohjeet kuluttajille

Hiihto- ja alppimatkoja tarjonnut matkatoimisto Paromcamps Oy on asetettu konkurssiin 13.3.2018. Yrityksellä on Kilpailu- ja kuluttajavirastossa konkurssin varalle vakuus, josta maksetaan korvausta valmismatkoista. Asiakkaat voivat hakea vakuudesta korvausta toteutumatta jääneistä matkoista. Jos olet maksanut matkan suoraan Paromcamps Oy:lle, toimita korvaushakemus Kilpailu- ja kuluttajavirastoon 6. heinäkuuta 2018 kello 16.15 mennessä. Päätösten teko korvauksista alkaa vasta määräajan umpeuduttua.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.