Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus

17.1.2018 11.51 Hovioikeus: Elinkeinonharjoittajalla oli näyttövelvollisuus siitä että tuotteet oli toimitettu perille verkkokaupassa

Hovioikeus: Elinkeinonharjoittajalla oli näyttövelvollisuus siitä että tuotteet oli toimitettu perille verkkokaupassa

Yves Rocher oli ilmoittanut laskun Q40548 mukaisten tuotteiden toimitetun Suomussalmen R-kioskille. Kirjallisena todisteena esitetystä sähköpostiviestiketjusta ilmenee Yves Rocherin ilmoittaneen tuotteiden toimitetun kyseiseen paikkaan. Käräjäoikeus totesi, että Yves Rocherin oma ilmoitus ei riitä osoittamaan, että tuotteet tosiasiassa olisi toimitettu A:lle Suomussalmen R-kioskille. Toimittamisesta tai lähetyksen vastaanottamisesta ei esitetty muuta näyttöä. Laskun Q40548 mukaisia tuotteita ei näytetty toimitetun A:lle. Koska tuotteita ei näytetty toimitetun A:lle, käräjäoikeus katsoi, että A:lla oli ollut oikeus pidättyä maksamasta laskun Q40548 kauppahintaa. Hovioikeus tutki asian ja katsoi ettei käräjäoikeuden ratkaisun muuttamiseen ilmennyt aihetta. (Vailla lainvoimaa 17.1.2018)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.