Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Yritystoiminta, Julkisoikeus

19.12.2017 11.00 Työ- ja elinkeinoministeriö esittää Yksi yhdestä -kokeilun laajentamista yrityksiin kohdistuvassa sääntelytaakassa

Työ- ja elinkeinoministeriö esittää Yksi yhdestä -kokeilun laajentamista yrityksiin kohdistuvassa sääntelytaakassa

Työ- ja elinkeinoministeriö esittää Yksi yhdestä -kokeilun jatkamista ja laajentamista 2–4 muuhun ministeriöön. Yksi yhdestä -periaatteen mukaan euron lisäys yrityksiin kohdistuvassa sääntelytaakassa on korvattava vastaavalla säästöllä toisessa yhteydessä. Kokeiluhankkeen loppuraportti julkaistiin 19. joulukuuta 2017.
– Kokeilun tulokset kannustavat mallin laajentamiseen. Yritysten kustannuksia ja hallinnollista takkaa on pystyttävä rajoittamaan ja kokeiltu malli on tähän konkreettinen keino, työministeri Jari Lindström korostaa.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.