Edilexissä on huoltokatko keskiviikkona 8.12.2021. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.00 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilexissä tehdään teknisiä huoltotöitä tiistaina 7.12.2021 klo 21.00 alkaen. Palvelun hakutoiminnot ovat pois käytöstä 8.12.2021 n. klo 02.00 asti. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Yritystoiminta

29.11.2017 15.15 Komissio hyväksyi säännöt joilla sähköisestä maksamisesta kaupoissa ja verkossa tehdään turvallisempaa

Komissio hyväksyi säännöt joilla sähköisestä maksamisesta kaupoissa ja verkossa tehdään turvallisempaa

Komissio on hyväksynyt säännöt, joilla sähköisestä maksamisesta kaupoissa ja verkossa tehdään turvallisempaa. Näin kuluttajat voivat myös hyödyntää entistä kätevämpiä, kustannustehokkaampia ja innovatiivisempia maksupalveluratkaisuja. Näillä säännöillä pannaan täytäntöön EU:n hiljattain tarkistettu maksupalveludirektiivi (PSD2), jolla uudistetaan Euroopan maksupalveluja. Tavoitteena on pysyä nopeasti kehittyvien markkinoiden mukana ja saada Euroopan sähköisen kaupankäynnin markkinat kasvuun. Uudet säännöt antavat kuluttajille mahdollisuuden käyttää kolmansien osapuolten eli ns. FinTech-yritysten innovatiivisia palveluja. Kuluttajat ja yritykset EU:ssa hyötyvät kuitenkin edelleen tiukoista tietosuoja- ja turvallisuussäännöksistä. Kyseessä ovat muun muassa maksusovellukset sekä välineet, joilla voidaan hallinnoida henkilökohtaisia raha-asioita yhdistämällä eri tilien tietoja.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.