Edilexissä on huoltokatko keskiviikkona 8.12.2021. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.00 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilexissä tehdään teknisiä huoltotöitä tiistaina 7.12.2021 klo 21.00 alkaen. Palvelun hakutoiminnot ovat pois käytöstä 8.12.2021 n. klo 02.00 asti. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Julkisoikeus

14.11.2017 15.31 (päivitetty 15.11.2017 6.02) Unionin tuomioistuimen ennakkoratkaisu kolmannen maan kansalaisen oleskeluoikeudesta

Unionin tuomioistuimen ennakkoratkaisu kolmannen maan kansalaisen oleskeluoikeudesta

Kolmannen maan kansalainen, joka on unionin kansalaisen perheenjäsen, voi saada oleskeluoikeuden jäsenvaltiossa, jossa tämä unionin kansalainen on oleskellut ennen kuin hän on hankkinut kyseisen jäsenvaltion kansalaisuuden alkuperäisen kansalaisuutensa lisäksi. Tämän oleskeluoikeuden myöntämisen edellytysten ei pidä olla ankarampia kuin edellytykset, joista säädetään unionin kansalaisten oikeudesta vapaaseen liikkuvuuteen annetussa direktiivissä.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.