Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Verotus

7.11.2017 9.22 KHO: Yhtiön oli suoritettava arvonlisäveroa rahastoyhtiölle suorittamastaan lähdeverojen takaisinhakupalvelusta

KHO: Yhtiön oli suoritettava arvonlisäveroa rahastoyhtiölle suorittamastaan lähdeverojen takaisinhakupalvelusta

KVL oli todennut, että yhtiön on tilitettävä Suomen arvonlisävero ennakkoratkaisuhakemuksessa tarkoitetusta sijoitusrahastolle suoritetusta palvelusta. Ennakkoratkaisu on annettu ajalle 13.10.2016–31.12.2017. Yhtiö vaati valituksessaan KHO:lle, että KVL:n päätös kumotaan ja uutena ennakkoratkaisuna lausutaan, että yhtiön ei ole suoritettava Suomen arvonlisäveroa palkkioista, jotka veloitetaan ennakkoratkaisuhakemuksessa tarkoitetusta sijoitusrahastoille suoritetusta lähdeveron takaisinhakupalvelusta. KHO hylkäsi A Oy:n vaatimuksen ennakkoratkaisun pyytämisestä EUT:lta. Yhtiön valitus hylättiin. KVL:n päätöksen lopputulosta ei muutettu. (Julkaisematon 7.11.2017)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.