Edilexissä on huoltokatko torstaina 25.4.2024. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.30 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Verotus

2.11.2017 14.59 Kiinteistöveroprosenttien ylärajoihin korotuksia

Kiinteistöveroprosenttien ylärajoihin korotuksia

Tasavallan presidentti vahvisti torstaina (2.11.) kiinteistöverolain muutokset, jotka koskevat kiinteistöveroprosenttien ylärajoja. Kunnat päättävät soveltamiensa kiinteistöveroprosenttien suuruudesta lain määrittämien vaihteluvälien rajoissa. Hallitus esitti alun perin, että myös alarajoja korotettaisiin. Eduskuntakäsittelyn aikana tästä korotuksesta päätettiin luopua, koska aiemmat korotukset ovat nostaneet kiinteistöveron tuottoa niin paljon, että hallituksen tavoitteet lisätuotolle täyttyvät.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.