Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Yritystoiminta, Julkisoikeus

2.10.2017 13.10 Tiedonhallintaa koskevaa yleistä sääntelyä on kehitettävä – yleislaki tarkoitus saada voimaan vuoden 2019 alusta

Tiedonhallintaa koskevaa yleistä sääntelyä on kehitettävä – yleislaki tarkoitus saada voimaan vuoden 2019 alusta

Työryhmä esittää merkittäviä kehittämisehdotuksia yleiseen tiedonhallinnan lainsäädäntöön 29. syyskuuta julkaistussa raportissaan. Tiedonhallinnan lainsäädännön uudistamisen tavoitteena on varmistaa tietojen monipuolinen, sujuva ja turvallinen hyödyntäminen julkisissa palveluissa. Työryhmän työn pohjalta lainvalmistelu jatkuu siten, että kevätistuntokaudella 2018 voidaan antaa hallituksen esitys eduskunnalle. Tarkoitus on säätää uusi tiedonhallintaa koskeva yleislaki siten, että se tulee voimaan 2019 alussa. Työryhmän raportti lähetetään nyt lausunnoille.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.