Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Yritystoiminta

30.8.2017 8.05 Yhtiöoikeusyhdistyksen palkitsema vuoden paras yhtiöoikeutta käsittelevä kirjoitus "OYL 18:7:n mukainen käypä hinta – tilastollinen analyysi noteeraamattomien yhtiöiden vähemmistöosakkeiden lunastushinnan määräytymisestä" luettavissa Edilexistä

Yhtiöoikeusyhdistyksen palkitsema vuoden paras yhtiöoikeutta käsittelevä kirjoitus

Suomen yhtiöoikeusyhdistys ry on myöntänyt tunnustuspalkinnon vuoden 2016 parhaasta yhtiöoikeutta käsittelevästä kirjoituksesta Itä-Suomen yliopiston kauppatieteiden laitoksen tutkijoille OTK Hanna Savolaiselle ja KTT Jani Saastamoiselle. Palkitsemisperusteluissa korostetaan, että kirjoitus on merkittävä suomalaiselle yhtiöoikeudelle ja sen kehitykselle. Palkintoraadin mukaan artikkelissa on oivallisesti yhdistetty oikeudellinen analyysi tilastolliseen tarkasteluun tavalla, jonka yleistyminen suomalaisessa yhtiöoikeuden tutkimuksessa olisi toivottavaa. Kirjoitus on saatavilla Edilexin Lakikirjastosta.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.