Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

12.6.2017 16.00 Hovioikeus palautti varoituksen saaneen asianajajan jutun valvontalautakuntaan suullisen käsittelyn järjestämiseksi

Hovioikeus palautti varoituksen saaneen asianajajan jutun valvontalautakuntaan suullisen käsittelyn järjestämiseksi

HO katsoi, että asia oli sekä käsillä olevan AA:n esteellisyyskysymyksen että HAO:ssa olleen valitusprosessin osalta palautettava valvontalautakuntaan suullisen käsittelyn toimittamiseksi. HO ei tässä yhteydessä ottanut kantaa valvontalautakunnassa toimitettavan suullisen käsittelyn tarkempaan laajuuteen eikä siihen, mitä suullista todistelua valvontalautakunnassa on otettava vastaan. Nämä kysymykset jätettiin valvontalautakunnan ratkaistaviksi. HO katsoi, että sovitteluhalukkuuden selvittämisen osalta valvontalautakunnan ei ollut katsottava menetelleen virheellisesti. Valvontalautakunnan ratkaisu kumottiin. Asia palautettiin valvontalautakuntaan. (Vailla lainvoimaa 12.6.2017)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.