Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Julkisoikeus

24.5.2017 8.01 Puolustusministeri Niinistö aluevalvontalain muutostarpeista: Hybridiporsaanreikä ja vihreiden miesten mentävä aukko on tukittava

Puolustusministeri Niinistö aluevalvontalain muutostarpeista: Hybridiporsaanreikä ja vihreiden miesten mentävä aukko on tukittava

Puolustusministeri Jussi Niinistö arvioi eduskunnan lähetekeskustelussa 23. toukokuuta 2017 aluevalvontalain muutostarpeita.
– Aluevalvontalaissamme on niin sanottu hybridinmentävä aukko tai vihreiden miesten mentävä aukko. Tällä hetkellä voimassa oleva aluevalvontalaki on laadittu aikana, jolloin lähtökohtana oli, että Suomen alueellista koskemattomuutta loukkaisivat vieraat valtiot ja sotilasjoukot, jotka kantaisivat vieraan valtion asevoimien sotilastunnuksia.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.