Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Yritystoiminta

2.5.2017 13.10 Sijoituspalveluyrityksiä ja markkinapaikkoja koskeva lakipaketti (MIFID II ja MiFIR) lausunnoilla 9. kesäkuuta asti

Sijoituspalveluyrityksiä ja markkinapaikkoja koskeva lakipaketti (MIFID II ja MiFIR) lausunnoilla 9. kesäkuuta asti

Valtiovarainministeriö on lähettänyt hallituksen esitysluonnoksen rahoitusvälineiden markkinoista annetun EU:n direktiivin (MIFID II) ja asetuksen (MiFIR) täytäntöönpanosta lausunnolle 28. huhtikuuta. Hallituksen esitysluonnos sisältää ehdotukset sijoituspalvelulain muuttamiseksi, uudeksi laiksi kaupankäynnistä rahoitusvälineillä sekä eräiksi niihin liittyviksi lakimuutoksiksi. Ehdotetuilla laeilla pantaisiin täytäntöön EU:n direktiivi rahoitusvälineiden markkinoista ja siihen liittyvän EU:n asetuksen toimeenpanoon liittyvät lakimuutokset. 

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.