Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Julkisoikeus

24.3.2017 6.01 Hallinto-oikeuden kolme ratkaisua Helsingin yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan vuoden 2016 opiskelijavalinnoista

Hallinto-oikeuden kolme ratkaisua Helsingin yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan vuoden 2016 opiskelijavalinnoista

HAO hylkäsi valituksen, joka koski valintakokeen arvostelua tehtävien 3, 4 ja 5 osalta. Asiassa hylättiin myös valintakokeen laatimiseen, käsittelyyn ja arvosteluun sekä valittajan oikaisupyyntönsä käsittelyyn osallistuneiden henkilöiden henkilötietojen antamista koskeva vaatimus. Toinen valitus, joka koski niin ikään tehtäviä 3-5, hyväksyttiin ja asia palautettiin valintalautakunnalle kokonaisuudessaan uudelleen käsiteltäväksi, kun valittajan kokonaispisteiden muodostuminen ei ollut luotettavasti pääteltävissä. Kolmas valitus, joka koski tehtävien 3 ja 5 arvostelua, hylättiin. (Lainvoim.)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.