Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Työ- ja sosiaalioikeus, Julkisoikeus

20.3.2017 12.35 Apulaisoikeuskanslerin sijainen kiinnitti TE-toimiston huomiota käsiteltävinä olevien asioiden selvittämiseen ja huolellisuuteen virkatehtävien hoitamisessa

Kantelija oli ilmoittanut TE-toimistolle kahdesti, ettei hänellä ollut ajolupaa, jota hänelle tarjotussa kuorma-autonkuljettajan työpaikassa vaadittiin. Tästä huolimatta TE-toimistossa oli katsottu, että hänellä ei ollut pätevää syytä olla hakematta tarjottua työtä eikä siksi oikeutta työttömyysetuuteen. Apulaisoikeuskanslerin sijaisen mukaan TE-toimistossa ei ollut perehdytty kantelijan antamaan selvitykseen riittävästi eikä toimittu riittävän huolellisesti. Työtarjousta ei ollut peruutettu kantelijan ilmoitusten johdosta, kuten vastaavissa tilanteissa meneteltiin. Työttömyysetuuden saamisen estänyt työvoimapoliittinen lausunto oli korjattu vasta kantelun johdosta.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.