Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

23.11.2016 12.10 Komissio ehdottaa uutta lähestymistapaa eurooppalaisten yritysten maksukyvyttömyyteen: varhaisessa vaiheessa toteutettavien uudelleenjärjestelyjen edistäminen kasvun tukemiseksi ja työpaikkojen suojelemiseksi

Euroopan komissio on esittänyt uudet yritysten maksukyvyttömyyttä koskevat EU:n säännöt. Hyvin toimivilla maksukyvyttömyyttä ja uudelleenjärjestelyä koskevilla järjestelmillä on keskeinen rooli talouskasvun ja työpaikkojen luomisen tukemisessa. Aloite parantaa taloudellisissa vaikeuksissa olevien yritysten mahdollisuuksia toteuttaa uudelleenjärjestely varhaisessa vaiheessa ja välttää näin konkurssi ja henkilöstön irtisanomiset. Se varmistaa, että yrittäjät saavat uuden mahdollisuuden harjoittaa yritystoimintaa konkurssin jälkeen. Lisäksi sen ansiosta maksukyvyttömyysmenettelyt tehostuvat EU:ssa.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.