Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Rikos- ja prosessioikeus

21.10.2016 12.05 Juha Manner kertoo Advokaatissa 5/2016 Anneli Auerin toimeksiannon hoitamisesta

Juha Manner kertoo Advokaatissa 5/2016 Anneli Auerin toimeksiannon hoitamisesta

Yksi Suomen rikoshistorian omituisimmista oikeustapauksista on loppusuoralla. Anneli Auerin asianajaja Juha Manner kertoo Advokaatissa, ettei ole varma olisiko ottanut jutun hoitaakseen, jos olisi etukäteen tiennyt, mitä on tulossa.
– Olo on hiukan samanlainen kuin olisi luovinut merellä kovassa myrskyssä ja selviytynyt kuin ihmeen kaupalla maihin. Vasta jälkeenpäin tajuaa, miten olisi voinut käydä. Juttu oli Mannerin mukaan juridisesti varsin yksinkertainen. Raskaus tuli muusta: pitkästä kestosta, median suuresta huomiosta ja siitä, että hän toimi yksin jutussa, jossa oli vastassa parhaimmillaan neljä syyttäjää. Jos voisi tehdä jotain toisin, Manner ottaisikin heti alussa toisen juristin avustamaan jutun hoidossa.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.