Edilexissä on huoltokatko keskiviikkona 1.4.2020. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.00 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

12.10.2016 11.45 Seppo Koskinen ja Vesa Ullakonoja: Kuka saa maksaa virkamiehen virkatehtävien hoitamisen?

Seppo Koskinen ja Vesa Ullakonoja: Kuka saa maksaa virkamiehen virkatehtävien  hoitamisen?

Eduskunnan apulaisoikeusasiamies Maija Sakslin antoi 30.9.2016 ratkaisunsa Puolustusvoimien ylimmän johdon menettelystä liittyen osallistumiseen ulkopuolisten tahojen järjestämiin matkoihin ja tapahtumiin. Asia oli tullut vireille Valtiontalouden tarkastusviraston pyydettyä oikeusasiamiestä arvioimaan mm. kyseisten virkamiesten osallistumista metsästystilaisuuksiin, kutsutilaisuuksiin liittyviä kustannuksia, virka-auton käyttöä ja kutsutilaisuuksissa annettavia lahjaesineitä. AOA Maija Sakslin totesi ratkaisussaan, ettei hänellä ole syytä epäillä lainvastaista menettelyä.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.