Edilexissä on huoltokatko torstaina 25.4.2024. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.30 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Ympäristö

14.9.2016 13.00 KHO ei muuttanut HAOn päätöstä, jolla oli kumottu Kuusamon kunnan päätökset ja hylätty yhtiön poikkeamislupahakemus kellarin muuttamisesta matkailua palvelevaksi saunaksi

KHO ei muuttanut HAOn päätöstä, jolla oli kumottu Kuusamon kunnan päätökset ja hylätty yhtiön poikkeamislupahakemus kellarin muuttamisesta matkailua palvelevaksi saunaksi

Kun otettiin huomioon suunnitellun rakennushankkeen laatu ja poikkeamisella myönnetyn lisärakennusoikeuden määrä, rakennuspaikan sijainti tiiviisti rakennetun maisemallisesti arvokkaan Pyhäjärven rantavyöhykkeellä, alueella voimassa oleva uudehko rantayleiskaava ja maanomistajien tasapuolisen kohtelun vaatimus, poikkeamisen myöntäminen yleiskaavasta aiheutuvasta maankäyttö- ja rakennuslain 43 §:n 2 momentissa säädetystä rakentamisrajoituksesta aiheuttaisi maankäyttö- ja rakennuslaissa tarkoitettua haittaa kaavan toteuttamiselle.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.