Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Työ- ja sosiaalioikeus

13.9.2016 7.38 Tilaajavastuulain laiminlyöntimaksua koskeva asia palautettiin työsuojelun vastuualueelle uudelleen käsiteltäväksi yhtiön esitettyä uutta selvitystä hallinto-oikeudessa

Valittaja oli asiassa kerrotulla tavalla esittänyt HAO:ssa sellaista uutta selvitystä, jolla saattoi olla merkitystä laiminlyöntimaksujen määräämisen edellytysten ja maksujen määrän arvioinnissa. Sanottu selvitys ei ollut ollut AVI:n työsuojelun vastuualueen käytettävissä sen tehdessä valituksenalaisen päätöksen. HAO ei ensi asteena ottanut ratkaistavakseen, mikä merkitys esitetylle uudelle selvitykselle oli asiassa annettava, vaan palautti asian työsuojelun vastuualueelle uudelleen käsiteltäväksi.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.