Edilexissä on huoltokatko torstaina 25.4.2024. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.30 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Yritystoiminta, Julkisoikeus

2.9.2016 16.00 Hallinto-oikeuden tavoin KHO:kaan ei tutkinut kunnan julkista hankintaa koskevaa kuntalaisen valitusta

Hallinto-oikeuden tavoin KHO:kaan ei tutkinut kunnan julkista hankintaa koskevaa kuntalaisen valitusta

Hallinto-oikeus totesi, että palveluntuottajan valinnassa oli kyse hankintapäätöksestä. Hankinnan ennakoitu arvo huomioon ottaen kyseessä oli hankinta, johon sovellettiin hankintalakia. Hankintapäätöstä ja siihen liittyvää hankintasopimusta samoin kuin asiassa tehdyn oikaisuvaatimuksen johdosta annettua päätöstä koskevan muutoksenhaun käsitteleminen kuuluu hankintalain nojalla markkinaoikeudelle. Koska hallinto-oikeudella ei ollut toimivaltaa asiassa, valitusta ei voitu tutkia. KHO ei muuttanut hallinto-oikeuden päätöksen lopputulosta.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.