Edilexissä on huoltokatko torstaina 25.4.2024. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.30 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin

23.6.2016 14.00 Markkinaoikeus kielsi 50.000 euron sakon uhalla vannetukku.fi Oy:tä käyttämästä, tarjoamasta, markkinoimasta, myymästä, tuomasta maahan, viemästä maasta tai varastoimasta Volkswagenin vannemallin kanssa identtistä vannemallia

Ottaen huomioon Volkswagen AG:n mallioikeutta koskeva pätevyysolettama, vannetukku.fi Oy:n markkinoimien ja myymien vanteiden ja Volkswagen AG:n mallioikeuden samankaltaisuudesta hakemuksessa esitetty sekä se, ettei vannetukku.fi Oy ollut esittänyt niiden välillä olevan minkäänlaisia eroavia piirteitä, markkinaoikeus katsoi, että Volkswagen AG oli saattanut todennäköiseksi, että sillä on vannetukku.fi Oy:tä vastaan Euroopan unionissa voimassa olevaan kansainväliseen mallirekisteröintiin perustuva oikeus.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.