Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Rikos- ja prosessioikeus

12.4.2016 9.39 Hovioikeus arvioi voidaanko erityisen laite-etsinnän kohteena olleesta epäiltyjen tietojärjestelmästä löydetty aineisto jäljentää ja siten hyödyntää törkeää huumausainerikosta ynnä muuta koskevassa rikosasiassa

Hovioikeus katsoi päätöksessään mainitsemiaan seikkoja punnittuaan ja ottaen erityi­sesti huomioon epäiltyjen rekisterin luonteen ja tarkoituksen, että asian­osaisten tiedonsaannin rajoittaminen epäiltyjen rekisteriin sisältyvistä tie­doista oli tässä tapauksessa ehdottoman välttämätöntä yleisen ja yksityisen edun turvaamiseksi. Erityisessä kotietsinnässä sinetöityä aineistoa ei saanut tutkia tai hyödyntää. Aihetta käräjäoikeuden ratkaisun lopputulok­sen muuttamiseen ei siten ollut. (Vailla lainvoimaa 12.4.2016)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.