Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Yritystoiminta, Rikos- ja prosessioikeus

5.4.2016 13.03 Hovioikeus arvioi kilpailumenettelyrikosta – kilpailijalle maksettavia korvauksia alennettiin alle puoleen

Käräjäoikeus oli tuominnut A:n ja B:n kilpailumenettelyrikoksesta 50 päiväsakkoon, sekä velvoitti heidät yhteisvastuullisesti korvaamaan asianomistajalle X Oy:lle tuoton menetyksestä 100.000 euroa ja liikemaineen menettämisestä, asiakassuhteiden häiriintymisestä ja uusien sopimussuhteiden vaikeutumisesta 50.000 euroa. Hovioikeus ei muuttanut tuomittuja rangaistuksia, mutta kaikki asiaan vaikuttavat seikat huomioon ottaen arvioi X:n tuoton menetyksestä aiheutuneeksi vahingoksi 50.000 euroa ja liikemaineen menetyksen osalta aiheutuneeksi vahingoksi 20.000 euroa. (Vailla lainvoimaa 5.4.2016)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.